skip to Main Content

E-scooter

Met een e-scooter zoef je snel en geruisloos door stad en land. Met een Etalian scooter rijdt je bovendien stijlvol en elegant. Elektrisch rijden wordt de norm. Zorg dat jij een van de eersten bent met zo’n comfortabele en helemaal hippe e-scooter!

E-mobility in Nederland

In grote steden zoals in Amsterdam worden steeds hogere eisen gesteld aan auto’s, brommers en vrachtwagens. Milieuzones in de stad hebben tot doel om de luchtkwaliteit te verbeteren. Anno 2018 mogen scooters ouder dan 2010 de binnenstad van Amsterdam al niet meer in, en ook voor (diesel)auto’s gelden strenge regels. Buiten de grote steden en in het buitenland zet deze trend zich door. Logisch, want benzinemotoren zijn heel belastend voor het milieu. Elektrisch rijden is daarom de toekomst, omdat we daar het milieu en onze medeweggebruikers niet mee belasten. Etalian kijkt vooruit en zorgt voor een collectie trendy retro e-scooters waar jij graag op gezien wil worden. Op de Etalian E-scooter Facebookpagina zie je de mooiste modellen. Geef ons gerust een reactie in de comments!

Waarom een e-scooter kopen?

Een scooter is ideaal in de stad maar ook op de (middel)lange afstand. Een e-scooter combineert de voordelen van elektrisch rijden met de voordelen van een scooter. Wat zijn die voordelen?

   • Actieradius tot wel 150 kilometer
   • Grote wendbaarheid en makkelijk manoeuvreren
   • Accu opladen voor een paar dubbeltjes
   • Thuis opladen en aan laadpalen
   • Geluidloos rijden
   • Geen uitlaatgassen
   • Geen parkeerproblemen en -kosten
   • Trendy modellen

Rijden in stijl met Etalian

De modellen van Etalian hebben een vintage uitstraling waardoor je je een filmster in een Italiaanse film voelt. Bovendien zijn onze scooters zo goed dat we je een garantie durven geven tot wel 25.000 kilometer. Dit betekent dat je nauwelijks kosten hebt aan onderhoud en rijden. Bij Etalian kies je zelf hoe je e-scooter eruitziet. Dan hebben we het over het uiterlijk, maar ook over de technische specificaties. Kies bijvoorbeeld voor een goedkopere accu wanneer je alleen maar korte afstanden rijdt. Voor een avontuurlijke roadtrip kies je voor een duurdere lithium accu waarmee je tot wel 150 kilometer rijdt zonder op te hoeven laden. Je e-scooter mag ook mee op de boot naar Engeland en Zweden, dus je rijdt ermee door heel Europa!
Bel of app meteen naar 06 50238060 voor informatie over onze dealers en modellen. Nog beter: kom langs in onze showroom aan de Hanzeweg 36 in Deventer voor een proefrit.

Back To Top