skip to Main Content

Retro scooter

De mooiste retro scooters zien we in Roman Holiday, de bekende film waarin Audrey Hepburn achterop een scooter haar vriendje innig omklemt terwijl ze door Rome crossen. De retroscooters van Etalian zijn qua uiterlijk gebaseerd op deze nostalgische beelden, terwijl de scooters bovendien voorzien zijn van de modernste technieken. Met de e-mobility van Etalian rijd je retro, maar gelukkig zonder ouderwetse stank en herrie!

Retro scooters op Instagram

Onze online etalage vind je op de Etalian Instagram account. Let goed op de elegante belijning en de kleurstelling. De Italiaanse kleuren vind je terug in het logo van Etalian. Bij aanschaf van je scooter overhandigen we je de sleutels met een sleutelhanger met het logo. De kleuren van onze retroscooters variëren van crème naar grijs en van zwart tot pistache en roze. Deze pastelkleuren geven je een instant vakantiegevoel, waardoor je altijd op vakantie bent in je eigen woonplaats. Let ook eens op de zadels van luxueus leer en op de energiezuinige LED-verlichting. Hiermee toer je veilig en comfortabel door stad en land.

Personaliseren van je retro scooter

Grotere klanten vragen vaak om een opdruk van hun bedrijf. Zo maken ze hun scooters herkenbaar voor hun eigen klanten. Maar ook als particuliere klant kan jij je scooter laten personaliseren. Met je eigen ontwerp heb je je unieke retro scooter, waarmee niemand anders rondrijdt.

Electric retro scooter

Met een Etalian scooter glijd je geruisloos en snel over de weg. Heerlijk voor jezelf, maar vooral een heerlijk gevoel om bij te dragen aan een beter leefklimaat. Je fietsende medeweggebruikers zijn je daar dankbaar voor! Met een retro e-scooter kan je bovendien alle milieuzones binnenrijden, tot in de binnenstad van Amsterdam waar je vervolgens moeiteloos parkeert. Zorg wel voor een goed slot – bij Etalian kunnen we je daarover informeren.

Retro scooter kopen

Kom langs in onze showroom voor een proefrit of zoek een Etalian dealer bij jou in de buurt. Etalian biedt jou een goede service na de verkoop. We behandelen persoonlijk alle after-sales en garanties omdat we houden van tevreden klanten. Ook hebben we altijd reserve ondelen in voorraad zodat je nooit lang hoeft te wachten bij een reparatie. Zelf zijn we zo zeker van onze scooters dat we je een garantie durven bieden tot 25.000 gereden kilometers. Neem contact op via ons contactformulier voor een proefrit of stuur even een appje naar 06 50238060 om meteen een medewerker te spreken voor advies.

Back To Top