Ervaar de toekomst van elektrisch rijden op de Etalian Opstapdag in Zwolle!

De toekomst van rijden is elektrisch, en op zaterdag 9 september krijg je de kans om dit zelf te ervaren tijdens de Etalian Opstapdag bij Brommercentrum Zwolle. Dit wordt een dag vol opwinding, waar je de unieke kans krijgt om de Etalian Classic en Retro scooters in actie te zien, te berijden en te ontdekken hoe elektrisch rijden jouw reiservaring kan transformeren.

Beleef Etalian

De Etalian Opstapdag belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor iedereen die geïnteresseerd is in elektrisch rijden. Je hebt de kans om de Etalian Classic en Retro modellen van dichtbij te bekijken en hun prachtige ontwerpen en innovatieve functies te ontdekken.

Ontdek de vrijheid van elektrisch rijden

Stel je voor dat je door de straten glijdt zonder motorgeluiden en zonder uitstoot. Tijdens de Opstapdag kun je dit zelf ervaren door vrijblijvend een ritje te maken op een Etalian scooter. Voel de soepele acceleratie, geniet van het geruisloze rijden en ontdek hoe elektrisch rijden de vrijheid van beweging naar een geheel nieuw niveau tilt.

Vraag de specialist

Heb je vragen over de Etalian scooters? Onze Etalian specialisten staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Of het nu gaat om technische specificaties, onderhoud of gewoon nieuwsgierigheid, je krijgt de kans om met experts te praten en al je vragen te stellen.

Geniet

Tijdens de Etalian Opstapdag gaat het niet alleen om het rijden. Je kunt ook genieten van een heerlijk hapje en drankje terwijl je deelneemt aan deze opwindende dag. Maak nieuwe vrienden, deel ervaringen en geniet van de gemeenschap van enthousiaste rijders.

Uitnodiging

Kom op zaterdag 9 september naar Brommercentrum Zwolle en ervaar zelf wat de toekomst van rijden te bieden heeft. Of je nu al bekend bent met elektrisch rijden of gewoon nieuwsgierig bent, deze dag is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met de Etalian Classic en Retro en de voordelen van elektrisch rijden.