Etalian Classic:
Een eerbetoon aan het verleden

Ontdek de perfecte combinatie van retro charme en moderne elektrische technologie met de Etalian Classic. Geïnspireerd door de iconische Honda Super Cub, brengt deze elegante elektrische bromfiets een eerbetoon aan het verleden, terwijl hij je moeiteloos naar de toekomst brengt. Met zijn kenmerkende en tijdloze looks trekt de Etalian Classic bewonderende blikken waar je ook gaat.

Plezier

Of je nu toert of iets meer vaart wilt maken: het is gewoon ontzettend leuk om op een Etalian te rijden!

Look and feel

Kies je eigen retrostijl en ervaar met Italiaanse elegantie dat schitterende gevoel van vrijheid.

Zuinig

Opladen met je eigen stroom en met een lach op je gezicht het tankstation voorbij rijden.

Milieuvriendelijk

Geen uitstoot en geen lawaai. Op een Etalian ben je de beste vriend voor je omgeving.

Nostalgie en innovatie

De Etalian Classic brengt een vleugje nostalgie naar de moderne tijd door zijn unieke link met de legendarische Honda Super Cub. Geïnspireerd op de meest verkochte 4-takt bromfiets, ademt de Etalian Classic de geest van het verleden in een eigentijds jasje.

Een eerbetoon

Met zijn gestroomlijnde vormen, stoere uitstraling en oog voor detail, neemt de Etalian Classic je mee terug naar de tijd waarin de Honda Super Cub harten over de hele wereld veroverde. Dit eerbetoon aan de historische bromfiets combineert het beste van toen met de duurzame technologie van nu. 

Nostalgie komt tot leven

Stap op de Etalian Classic en voel de nostalgie tot leven komen terwijl je het moderne landschap doorkruist. De elektrische aandrijving maakt het mogelijk om op een verantwoorde en stille manier van het rijden te genieten, zonder concessies te doen aan de tijdloze aantrekkingskracht van deze prachtige elektrische bromfiets.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op of bezoek één van onze dealers.