Kwaliteit, Nazorg en Service!

Kies je voor een Etalian, dan kies je voor kwaliteit. Onze prachtige elektrische scooters voldoen aan hoge kwaliteitseisen en worden voor ze uitgeleverd worden uitvoerig gecontroleerd en getest. Zo ben je verzekerd van een betrouwbare scooter waar je jarenlang plezier van hebt.

En mocht er eens een keer iets defect raken of je hebt een service vraag, dan is het goed om te weten dat je ook hiervoor altijd een beroep op ons kunt doen.

Uitstekend dealernetwerk

Heb je je Etalian gekocht via een van onze dealers? Dan zijn zij je eerste aanspreekpunt voor service of garantie. Je kunt bij hen terecht met al je vragen, voor een kleine reparatie en de aanschaf of montage van accessoires.

Mocht je er onverhoopt met je (lokale) dealer niet uitkomen of je bent verhuisd en er zit geen dealer meer bij jou in de buurt, dan kun je altijd contact met ons (Etalian) opnemen.

Schaf je je Etalian of een accessoires online aan, en kies je voor rechtstreekse levering door Etalian, dan zijn wij je eerste aanspreekpunt. Maar ook dan ben je bij je lokale Etalian verkooppunt van harte welkom. Samen met onze dealers zorgen we voor tevreden Etalian rijders!

vrouw-scooter

9.6

5/5

Op basis van 14 beoordelingen

Onderdelen snel leverbaar

Veel van onze dealers hebben de belangrijkste accessoires en onderdelen op voorraad. Mocht dit niet het geval zijn dan zorgen wij ervoor dat ze vaak al binnen een werkdag vanuit ons magazijn (in Deventer) worden uitgeleverd. Deze snelle service zorgt er voor dat jij bij een pech- of ongeval snel weer van je Etalian kunt genieten.