Over etalian

Wij zijn er trots op de importeur van Etalian te mogen zijn in Nederland. Niet alleen zijn de elektrische scooters van Etalian prachtig qua uiterlijk, ze leveren ook nog eens een wezenlijke bijdrage aan het milieu. We proberen zo duurzaam mogelijk te produceren en assembleren. Zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit en veiligheid. 

Betrouwbaar

Uiteraard streven wij naar de een goede prijs/kwaliteitverhouding en willen wij de Etalian scooter zo betaalbaar mogelijk houden. Minstens net zo belangrijk als winst vinden wij een goed contact met onze klanten en dealers. Persoonlijk contact en nazorg moeten ervoor zorgen dat jij tevreden bent.

Roller_01

Duurzaam

Jij wilt een schitterende en betaalbare scooter die je veilig op de plaats van bestemming brengt. Zonder jouw omgeving tot last te zijn met lawaai en uitlaatgassen. Dan ben je bij Etalian niet alleen aan het juiste maar ook meteen aan het beste adres. Want dat is namelijk ook onze missie: op een milieuvriendelijke en duurzame manier de mobiliteit in Nederland verbeteren.