ETALIAN IS VAN NU EN DE TOEKOMST

De retro elektrische scooter van Etalian is veel meer dan een gemakkelijk en comfortabel vervoermiddel. Qua geluid blijf je onopgemerkt, maar qua uiterlijk val je des te meer op. Met Italiaanse elegantie en retro look zet je koers door stad en land. Dat doe je ook nog eens geruis- en reukloos want een Etalian elektrische scooter is fluisterstil en produceert geen uitlaatgassen. Retro met oog en hart voor het milieu en de toekomst!

Plezier

Of je nu toert of iets meer vaart wilt maken: het is gewoon ontzettend leuk om op een Etalian te rijden!

Look and feel

Kies je eigen retrostijl en ervaar met Italiaanse elegantie dat schitterende gevoel van vrijheid.

Zuinig

Opladen met je eigen stroom en met een lach op je gezicht het tankstation voorbij rijden.

Milieuvriendelijk

Geen uitstoot en geen lawaai. Op een Etalian ben je de beste vriend voor je omgeving.

Uitvoering

De nieuwe dimensie van scooterrijden, dat is Etalian. Hét elektrische vervoermiddel van nu en de toekomst. Geen torenhoge brandstofkosten en toch comfortabel, stijlvol en geruisloos op pad gaan!  

Etalian heeft in korte tijd een plaats veroverd tussen de Retro scooter merken. We staan voor de verfijnde stijl zoals we die uit Italië kennen. Gracieus, sierlijk en bekoorlijk. Kortom, de scooter van je dromen! 

Optioneel kan de Etalian uitgevoerd worden met:

Wil je meer weten over de Etalian of vrijblijvend een proefrit maken, neem dan contact met ons op.

Heb je vragen over de Etalian? Neem dan gerust contact met ons op of met 1 van de dealers. Wij beantwoorden je vragen graag, zodat jij een duidelijker beeld krijgt van mogelijkheden met de Etalian.

Roller_01