Etalian retro 25:
stijlvol en duurzaam

Ons ’25-model’ is ideaal voor ritjes in de stad. Je kunt snel en stijlvol op weg. De retro look van een Etalian staat garant voor een aangename en gracieuze verschijning op de weg én het fietspad. De elektrische Etalian 25 is bovendien nauwelijks hoorbaar, ook net zo prettig.

Plezier

Of je nu toert of iets meer vaart wilt maken: het is gewoon ontzettend leuk om op een Etalian te rijden!

Look and feel

Kies je eigen retrostijl en ervaar met Italiaanse elegantie dat schitterende gevoel van vrijheid.

Zuinig

Opladen met je eigen stroom en met een lach op je gezicht het tankstation voorbij rijden.

Milieuvriendelijk

Geen uitstoot en geen lawaai. Op een Etalian ben je de beste vriend voor je omgeving.

Duurzaam

Met een Etalian 25 elektrische scooter laat je zien dat je geeft om je omgeving. Geen schrik meer voor het afrekenen bij de benzinepomp, maar thuis de oplaadstekker gebruiken. Afhankelijk van de batterijconfiguratie heb je een bereik van 45 tot 140 kilometer. 

Je kiest dus voor de toekomst, duurzaamheid en het milieu. Kortom: een groene en opvallende verrijking voor het verkeer met Italiaanse klasse! 

Stylen naar eigen smaak

Een persoonlijke tint geven aan je Etalian scooter? Kies dan je eigen kleur. Prachtige accessoires zoals een windscherm, bagagerek, topkoffer of zadelkleur naar keuze behoren tot de mogelijkheden. Zo is de topkoffer ideaal voor studieboeken of kleine boodschappen en met het windscherm heb je altijd goed zicht, ongeacht regen of wind. Op deze site kun je jouw eigen Etalian 25 stylen via de configurator. 

Hoogste kwaliteit

Alleen het beste is goed genoeg voor een Etalian-scooter. Voor onderdelen en carrosserie wordt de beste kwaliteit gebruikt. En daarbij houden we goed in de gaten of dat allemaal met verantwoording naar het milieu wordt geproduceerd. Zo worden bijvoorbeeld de accu’s in Nederland op duuzame wijze geassembleerd.

Veiligheid gaat bij een Etalian boven alles. Dus zijn de kabels netjes weggewerkt en de carrosseriedelen afgedekt. De hydraulisch bediende, geventileerde schijfremmen en een A-merk accu met overbelastingbeveiliging bezorgen u een safe en prettig gevoel.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op of bezoek één van onze dealers.