Etalian en de regeringscampagne elektrisch rijden

Brommers zijn hartstikke handig: ze zijn snel en wendbaar, je komt ermee op plekken waar je met de auto niet kunt komen en zeker ‘s zomers is het een heerlijk comfortabele manier van vervoer. Bovendien zijn ze een stuk beter te betalen dan een auto. Helaas zijn ze ook vervuilend, maken ze een hoop lawaai en kunnen ze behoorlijk stinken. De Nederlandse regering wil daarom dat we overstappen op elektrische brommers en snorfietsen, maar die zijn flink prijzig. Daarom komt er een stimuleringspotje.

Wat gaat er gebeuren?

Er komt een regeringscampagne om jou te overtuigen van een elektrische brom- of snorfiets. Er volgt een tweejarige publieksvoorlichting over de voordelen. Een potje van 7 miljoen voor lagere inkomens die willen overstappen. Mogelijk een Europees verbod in 2030.

Wat doet Etalian?

Een deel van onze missie is om een bijdrage te leveren aan een schonere en duurzame wereld. Onze focus ligt daarbij op elektrische mobiliteit. Wij importeren en verkopen elektrische scooters met een retro uitstraling.

Wij hebben regelmatig acties die erop gericht zijn om brandstof scooters te vervangen door onze elektrische Etalian scooters. Zo bieden wij een vaste hoge inruilprijs voor de brandstof scooter, ongeacht de staat van de scooter. Voorwaarde is wel dat de scooter wielen heeft zodat we hem kunnen verplaatsen.

 

Wij sluiten met onze actie aan bij de campagne van de regering.
Dat betekent dat als jij gebruik kunt maken van de regeringscampagne wij daarnaast nog een hoge inruilkorting geven van € 500,00 !!
De voorwaarden staan op onze website etalian.nl .

 

Feiten: Campagne start in juni 2024