Hulp bij schade: met Etalian ben je snel weer op weg!

Een ongeluk zit in een klein hoekje en schade aan je elektrische scooter is natuurlijk ontzettend vervelend. Hopelijk overkomt het je niet, en als je dan een (kleine) uitglijder maakt dan hopen we natuurlijk dat je zelf ongedeerd bent. Wat betreft je e-scooter staat Etalian voor je klaar met professionele hulp om deze weer in topconditie te brengen. Onze zorgvuldig geselecteerde dealers bieden vakkundige reparaties, waarbij ze gebruik kunnen maken van een breed scala aan reserveonderdelen, inclusief bodyparts in verschillende kleuren. Zo ben je snel weer veilig en zorgeloos onderweg met jouw e-scooter.

Professionele reparaties

Wij begrijpen als geen ander hoe frustrerend schade kan zijn. Daarom hebben we een landelijk netwerk van dealers die gespecialiseerd zijn in het professioneel herstellen van onze e-scooters. Met hun expertise en ervaring zorgen ze ervoor dat de schade aan je elektrische scooter vakkundig wordt verholpen. Of het nu gaat om krassen, deuken, beschadigde onderdelen of andere problemen, wij helpen je graag om jouw e-scooter weer in perfecte staat te brengen.

Ruime voorraad aan reserveonderdelen

Bij Etalian begrijpen we dat je niet lang wilt wachten op de reparatie van je scooter. Daarom hebben we een uitgebreide voorraad aan reserveonderdelen beschikbaar. Van motoronderdelen tot elektronische componenten en van banden tot bodyparts in verschillende kleuren, we hebben vrijwel alles op voorraad in ons magazijn. Hierdoor kunnen onze dealers snel en efficiënt de benodigde onderdelen vervangen, zodat jouw scooter in no time als nieuw is.

Deskundige service en advies

Naast het uitvoeren van reparaties bieden onze dealers ook deskundige service en advies. Ze staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van advies op maat. En natuurlijk behoort een proefritje ook tot de mogelijkheden!  

Voor meer informatie over onze dealers en het plannen van een reparatieafspraak, kun je terecht op onze website of rechtstreeks contact opnemen met een dealer bij jou in de buurt. Geen dealer om de hoek? Dan kun je ons natuurlijk altijd bellen of mailen!