Introductie Isotta windscherm: het neusje van de zalm voor je Etalian Retro!

We streven naar perfectie en het leveren van de beste ervaring aan onze klanten. Daarom zijn we superblij met het speciaal voor Etalian ontwikkelde Isotta Windscherm; een high-end windscherm van de marktleider in zijn soort. Dit windscherm biedt de ultieme bescherming tegen de elementen en voegt een vleugje elegantie toe aan je Etalian Retro.

Een innovatief Italiaans ontwerp

Het Isotta Windscherm is niet zomaar een gewoon windscherm; het vertegenwoordigt de hoogste standaard van vakmanschap en functionaliteit. Dit windscherm is verkrijgbaar in zowel een hoog als een laag model, in transparante en smoke uitvoering.

Wat het echt bijzonder maakt, zijn de speciaal ontworpen bevestigingsbeugels die perfect op je Etalian Retro passen en extra stevigheid bieden. De matzwarte coating geeft het windscherm een robuuste uitstraling die naadloos bij je scooter past.

Eenvoudige configuratie

Bij Etalian geloven we in gemak voor onze klanten. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat het Isotta Windscherm altijd wordt geleverd met de bijpassende bevestigingsbeugels. Of je nu kiest voor het lage of hoge windscherm, de bevestigingsbeugels zijn inbegrepen in de totaalprijs. Het maakt het mogelijk om moeiteloos te wisselen tussen een laag en hoog windscherm, afhankelijk van de seizoenen of je persoonlijke voorkeur.

Perfecte afstemming

Om de look van je Etalian Retro helemaal af te maken is er een bijpassende matzwarte en gecoate spiegelset leverbaar. Niet alleen mooi, maar ook beter beschermd tegen weersinvloeden. Hij past naadloos bij de matzwarte bevestigingsbeugels van Isotta.