Moederdag tips

Zondag 14 mei is het Moederdag en dat betekent dat het tijd is om je moeder te verwennen en te laten zien hoeveel je van haar houdt. Het is hét perfecte moment om iets leuks te organiseren en samen tijd door te brengen. En wat is er nou leuker dan een moederdagactiviteit op de e-scooter! Met een e-scooter kun je snel en gemakkelijk lange afstanden afleggen en samen op avontuur gaan. Hieronder hebben we 3 leuke ideeën voor je op een rij gezet. Laat je inspireren en verras je moeder met een onvergetelijke moederdagactiviteit!


tip 1 – Stadstour op de e-scooter

Verken de stad op de e-scooter en geniet van de bezienswaardigheden. Zoek een mooie route uit langs historische gebouwen en hippe hotspots. Neem een picknickmand mee en geniet van een heerlijke lunch tijdens 1 van jullie stops en geniet samen van de mooiste plekjes.


tip 2 – High Tea of picknick

Geniet samen van een e-scootertocht door de stad of het platteland, met geplande tussenstops voor een high tea of lunch. Je kunt ook een picknickmand meenemen en op een prachtige plek langs de route lekker gaan picknicken. Geniet van adembenemende uitzichten en ontdek de mooiste plekjes onderweg.


tip 3 – Fototour op de e-scooter

Houdt je moeder van fotograferen? Maak dan een fototour op de e-scooter. Stippel een mooie route uit langs de plekken in de stad of natuur en maak onderweg foto’s van bijzondere gebouwen, planten en dieren. Zo hebben jullie meteen een leuke herinnering aan deze bijzondere dag.

Met deze ideeën heb je genoeg inspiratie om er een onvergetelijke (Moederdag) dag van te maken. Fijne Moederdag gewenst!