Sluit je aan bij de Etalian revolutie: word een dealer!

De toekomst van vervoer is elektrisch en stijlvol, en Etalian is de drijvende kracht achter deze revolutie. We zijn verheugd om onze groeiende familie van enthousiaste consumenten en zakelijke klanten te verwelkomen die de schoonheid en het gemak van onze e-scooters omarmen. Om onze missie nog verder te verspreiden, zijn we op zoek naar partners die met ons willen samenwerken.

We nodigen jou uit om deel uit te maken van de Etalian reis en een dealer te worden!

Waarom een Etalian dealer worden?

Bij Etalian draait alles om betaalbaarheid, stijl en toegankelijkheid. Als Etalian dealer heb je de kans om deze waarden naar je klanten over te brengen. Onze e-scooters en brommers zien er geweldig uit en bieden milieuvriendelijke mobiliteit zonder concessies te doen aan prestaties. Als dealer kun je jouw klanten voorzien van een uniek en stijlvol vervoersalternatief dat niet alleen het milieu, maar ook hun portemonnee spaart.

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar ondernemers met passie voor stijlvol en betaalbaar elektrisch vervoer. Als je een bromfiets-, scooter- of fietsenzaak hebt, dan ben je degene die we zoeken! We willen graag samenwerken met ondernemers die dezelfde visie delen: het aanbieden van duurzaam en stijlvol vervoer dat de stad en het platteland op een elegante manier doorkruist. Als je klaar bent om deel te worden van een beweging die de toekomst van mobiliteit vormgeeft, dan willen we graag met je praten!

Voordelen van een Etalian dealer worden:

  • Uitstekende productlijn: je krijgt toegang onze prachtige Retro en Classic e-scooters, die jouw klanten zullen verleiden met hun charme en prestaties.
  • Lokaal genieten: we begrijpen het belang van lokale service en ondersteuning. Als Etalian dealer kun je jouw klanten een vertrouwd gezicht bieden voor advies, onderhoud en service.
  • Samen groeien: jouw succes is ons succes. Als Etalian dealer ben je onderdeel van een groeiend netwerk van enthousiaste partners die samenwerken om de toekomst van vervoer te veranderen.
  • Eerlijke marges, geen ingewikkelde contracten

Hoe doe je mee?

De Etalian familie groeit en jij kunt daar deel van uitmaken! Als je een ondernemer bent die klaar is om samen met ons Etalian nog groter te maken, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we stijlvol en betaalbaar elektrisch vervoer voor iedereen bereikbaar maken.

De Etalian revolutie groeit en we willen dat jij deel uitmaakt van deze opwindende reis! Als ondernemer met een passie voor duurzaamheid, stijl en betaalbaarheid, ben jij degene die we zoeken. Laten we samenwerken om een impact te maken en de toekomst van vervoer vorm te geven. Neem vandaag nog contact met ons op en sluit je aan bij de Etalian familie!