Stel zelf jouw unieke scooter samen

Wist je al dat het bij Etalian mogelijk is om jouw unieke scooter samen te stellen met behulp van onze configurator? Je hebt bij ons de mogelijkheid om jouw favoriete kleur te kiezen en te bepalen of je een scooter wilt met een maximumsnelheid van 25 km of 45 km per uur. Zo kun je de scooter helemaal afstemmen op jouw behoeften en voorkeuren.

Daarnaast hebben we bij Etalian verschillende accessoires om jouw scooter te personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan een windscherm, dat bescherming biedt tegen de wind en voor meer comfort zorgt. Hierdoor kun je ongestoord genieten van jouw rit, zelfs bij hogere snelheden.

Wil je graag meer bagageruimte? Ook dat is mogelijk. Onze opklapbare voor- en achterrekken zijn de perfecte aanvulling. Deze handige toevoeging zorgt ervoor dat je gemakkelijk boodschappen, tassen of andere benodigdheden veilig kunt meenemen. Multifunctioneel! 

En we hebben ook nog die prachtige topkoffer in de kleur van jouw scooter, waar zelfs je helm in past. Hoe handig is dat! En je kunt jouw waardevolle spullen veilig opbergen. Daarnaast geeft het je de mogelijkheid om extra bagage mee te nemen, zonder dat je comfort tijdens het rijden wordt beïnvloed. Bovendien is de koffer voorzien van een slot, waardoor je deze zelfs kunt vergrendelen. Erg handig als je even wilt gaan winkelen!

Bescherming is ook een belangrijke overweging bij het samenstellen van jouw Etalian. Valbeugels zijn een zeer nuttige toevoeging ter bescherming van de scooter bij eventuele valpartijen. Ze helpen schade te voorkomen en zorgen ervoor dat jouw scooter een mooie Retro look krijgt.

We begrijpen ook dat administratieve zaken soms een gedoe kunnen zijn. Daarom nemen we je graag de zorgen over het kenteken en de tenaamstelling uit handen. We regelen deze administratieve taken voor jou, zodat je zorgeloos kunt genieten van jouw nieuwe scooter.

Tot slot bieden we bij Etalian verschillende afleveropties aan. Je kunt je scooter tegen een kleine vergoeding bij jou thuis laten bezorgen, maar het is ook mogelijk om je nieuwe scooter bij een dealer in jouw buurt te laten afleveren.

Kies en oordeel. Ga je gang! ➡️ https://etalian.nl/stel-jouw-unieke-etalian-samen/