Electric Motorbikes

Contactpersoon

Gert-Jan Rongen

Mailadres

gertjan@electricmotorbikes.nl

Adres

De Lange Loop 2, 5845 GZ Sint Anthonis

Openingstijden

Ma – Za: Altijd aub op afspraak

Over Electric Motorbikes

Sinds 2013 is Electric Motorbikes actief met de verkoop van elektrische motorfietsen. En dat zowel voor de zakelijke als de particuliere markt. Electric Motorbikes is een officiële dealer van Zero Motorcycles, Etalian scooters, UBCO én NIU scooters en steps. Ondernemer Gert-Jan Rongen is ook importeur voor de Benelux van o.a. Alrendo Motorcycles, Pursang Motorcycles en RGNT Motorcycles. Daarnaast zijn we een testritlocatie van de Nederlandse BREKR “brommer”.

Naast de showroom en voorraad locatie aan De Lange Loop 2 in Sint Anthonis is er bewust gekozen voor een aanwezigheid op de Automotive Campus in Helmond. Vanuit ons E-center komen scholing, beleving, testritten, kennis en presentatie samen. Het moet echt een ontmoetingsplek worden voor liefhebbers, motorrijders, technici, producenten en overheden. Vanaf deze locatie kunnen we heel makkelijk de samenwerking opzoeken. Daarnaast is de Automotive Campus zowel nationaal als internationaal een plek die letterlijk en figuurlijk op de kaart staat. Samenwerking is hier bijna vanzelfsprekend.

 

Mijn Etalian verkooppunt beschikt over:

Waarom heb je gekozen voor Etalian?

Wij hebben voor Etalian gekozen omdat het model velen aanspreekt en zeer betrouwbaar jarenlang haar werk doet, De eigenaren van Etalian zorgen voor een goede beschikbaarheid van accessoires en onderdelen en de service is grandioos.

De typische Etalian klant

“De charme van het klassieke Etalian model maakt dat onze klanten er graag en met trots op rijden. De betrouwbaarheid en service vanuit Etalian zorgt ervoor dat iedereen met grote tevredenheid jarenlang en met groot gemak gebruik kan maken van zijn of haar aantrekkelijke verschijning.”

– Electric Motorbikes

Verzorgingsgebied

Electric Motorbikes verzorgt service voor haar klanten in Midden- en Oost-Brabant, Gelderland en Limburg en zelfs in België.

0/5 (0 Reviews)