EscootersNoord

Contactpersoon

René Poortinga

Mailadres

info@escootersnoord.nl

Adres

Zoom 15a, 9231 DX Surhuisterveen

Openingstijden

Ma – Wo: 09:00 – 17:30 uur (uitsluitend op afspraak)
Do – Vr: 09:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 15:00 uur
Zondag: Gesloten
Telefonisch alle werkdagen bereikbaar (ook ‘s avonds)

Over EscootersNoord

Welkom bij Escootersnoord Surhuisterveen. Wij zijn een milieuvriendelijke en zeer innovatief bedrijf op het gebied van elektrische scooters. Bij ons geloven we in duurzaamheid en gemak, en dat is precies wat we bieden met onze producten. Onze scooters zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar bieden ook een snelle en geavanceerde manier om te reizen.

Onze service staat centraal en we willen onze klanten altijd tevreden stellen. Daarom willen we het de klant zo gemakkelijk mogelijk maken door het bieden van gratis proefritten, zodat u zelf kunt ervaren hoe het is om te rijden op een van onze elektrische scooters. Onze ervaren medewerkers zullen u helpen met alle vragen en u begeleiden tijdens de proefrit.

Onze scooters zijn ontworpen met de hoogste kwaliteit en uw veiligheid in gedachten. Bovendien bieden we ook een uitstekende after-sales service, zodat u altijd op ons kunt vertrouwen als u ondersteuning nodig hebt. Een Etalian elektrische scooter wordt door onze klanten als zeer betrouwbaar ervaren. Dus waar wacht je nog op? Beleef de toekomst van vervoer vandaag nog en maak een proefrit bij Escootersnoord in Surhuisterveen!

Mijn Etalian verkooppunt beschikt over:

Waarom heb je gekozen voor Etalian?

Wij, als dealer van elektrische scooters, zijn altijd op zoek naar pareltjes op het gebied van Escooters. Etalian is daar één van, de Etalian blinkt uit in betrouwbaarheid, ook achter de schermen merk je dat de importeur alles goed op orde heeft, zoals de voorraad van Etalian scooters, reserveonderdelen, accessoires, goede ondersteuning voor erkende dealers en de beschikbaarheid van accu’s in twee varianten die in Nederland worden gemaakt.

De typische Etalian klant

“Dat zijn klanten die een tikkeltje eigenzinnigheid nodig hebben om voor een opvallende verschijning als de Etalian te kiezen.”

– EscootersNoord

Verzorgingsgebied

Friesland | Groningen | Drenthe

5/5 (1 Review)