Store 24

Contactpersoon

Wouter Leenhouts

Mailadres

info@store-24.nl

Adres

Langeweg 24, 4541 PC Sluiskil

Openingstijden

Ma – Vr: 08.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 08:00 – 12:00 uur
Zondag: Gesloten

Over Store 24

Wouter en Claudia Leenhouts zijn sinds maart 2022 de nieuwe eigenaren van Store 24. Nadat Wouter meerdere jaren ervaring heeft opgedaan als monteur van diverse grote voertuigen (auto’s, vrachtwagens en trekkers), besloot hij eind 2020 dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging, met de gedachte om wellicht in de toekomst een eigen bedrijf te beginnen.

In januari 2021 startte hij bij zijn nieuwe werk: monteur bij Store 24. Het werk is hier dan ook erg afwisselend; van een onderhoudsbeurt van een fiets tot aan de reparatie van een afzuigkap en van het verkopen van een aangepaste fiets of scooter tot aan grasmaaieronderhoud. Wouter bekijkt bij elk voertuig / apparaat graag welke mogelijkheden hij kan bieden. Dit maakt het werk juist net zo leuk en uitdagend. Tussen het werken door, kwam de droom om een eigen bedrijf te hebben, ook steeds dichterbij. Wouter kreeg namelijk het aanbod om Store 24 over te nemen en deze kans heeft hij dan ook gegrepen. Op 1 maart 2022 werden de sleutels overgedragen. Tevens besloot Claudia haar baan op te zeggen en mee te gaan werken in het bedrijf. Claudia is vooral achter de schermen aan het werk en houdt zich bezig met onder andere de administratie en social media kanalen.

Mijn Etalian verkooppunt beschikt over:

Waarom heb je gekozen voor Etalian?

Wij besloten om dealer te worden, omdat Etalian voor ons geen onbekend merk was. Dit aangezien wij het onderhoud mogen doen aan onder andere Etalian scooters van een lokaal recreatiebedrijf (Rent Enjoy). We heb ben dan ook al veel positieve ervaringen (lees; betrouwbaarheid en lange levensduur) gehoord, waardoor we uiteindelijk de knoop hebben doorgehakt om dealer te worden.

De typische Etalian klant

“Mensen die milieubewust willen rijden en een scooter met een moderne touch willen hebben.”

– Store 24

Verzorgingsgebied

Zeeland, maar potentiele klanten uit Belgie zijn ook welkom. Wij bevinden ons niet zo ver van de grens.

3.5/5 (4 Reviews)