Een Etalian e-scooter leasen?

Wil je graag een nieuwe scooter, maar niet het volledige aankoopbedrag in één keer betalen? Kies dan voor de flexibele termijnbetaling van ScooterFlex! Hiermee lease je op een overzichtelijke en verantwoorde manier een Etalian e-scooter, waarbij vrijheid voorop staat. Maandelijks betaal je een stukje van het aankoopbedrag, waardoor je direct kunt genieten van je nieuwe scooter zonder je zorgen te maken over de betaling.

Rijden zonder verrassingen

ScooterFlex staat voor transparantie en duidelijkheid. Daarom bieden ze een vast termijnkrediet aan, in plaats van een doorlopend krediet. Dit betekent dat je precies weet waar je aan toe bent en er geen verrassingen achteraf zijn. Bovendien zijn er geen afsluit- en/of administratiekosten. Zo betaal je niet teveel voor je nieuwe Etalian!

Volledige vrijheid en flexibiliteit

Met ScooterFlex heb je volledige vrijheid en flexibiliteit. Wil je eerder aflossen? Dat kan en s helemaal boetevrij. En het beste van alles is dat je meteen bij aankoop al eigenaar bent van de scooter. Geen gedoe met lange wachttijden of onzekerheid, maar direct de weg op met jouw nieuwe Etalian.

Hoe werkt het leasen van je Etalian elektrische scooter?

Het leasen van je Etalian elektrische scooter via ScooterFlex regel je eenvoudig en snel. 

Volg gewoon deze stappen:

1. Configureer je scooter naar jouw wensen.

2. Kies tijdens het afrekenen voor ‘Lease via ScooterFlex’.

3. Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk een offerte ontvangt die je kunt indienen bij ScooterFlex.

4. Na goedkeuring van ScooterFlex nemen we contact met je op om de levering van je scooter te plannen.

5. Als je aanvraag niet wordt goedgekeurd, komt je bestelling uiteraard te vervallen.

Wil je genieten van de vrijheid en het gemak van een nieuwe scooter, zonder je zorgen te maken over de betaling hiervan? Kies dan voor leasen via ScooterFlex. Met heldere voorwaarden, geen verrassingen en de mogelijkheid tot boetevrij aflossen, is dit de ideale manier om jouw droom scooter te rijden. Configureer vandaag nog jouw Etalian scooter.