skip to Main Content

Emovia event

Op 20 januari was er een event georganiseerd door emovia . Dit event gaat over het elektrisch rijden in de breedste zin van het woord. Onder andere auto’s, fietsen, motoren en natuurlijk onze Etalian waren van de partij. Dit event was voor de eerste keer georganiseerd in Zutphen en trok, binnen korte tijd, al ruim 500 bezoekers.

het event werd officieel geopend door de burgemeester van Zutphen samen met de wethouder. Zij waren direct enthousiast over de Etalian en wilden dus ook direct een proefrit maken. Beiden gaven aan dat de reguliere scooter (2-takt & 4-takt) een doorn in het oog is. Naast dat het veel herrie maakt is het ook ontzettend vervuilend. Met deze visie wist Emovia mensen bij elkaar te brengen vanuit het bedrijfsleven maar ook erg veel particulieren.

Wij van Etalian kunnen spreken van een geslaagde middag. Veel mensen hebben het elektrisch rijden kunnen ervaren op een e-scooter en waren, na de proefrit, erg te spreken over het elektrisch scooter rijden. Ook blijven mensen zich verbazen over de kosten die hieraan verbonden zijn. Zo is de scooter in aanschafprijs marktconform én kost het in onderhoud praktisch “niets”.

Na deze middag hebben wij een aantal bezoekers mogen ontvangen in de showroom. Deze mensen zijn inmiddels eigenaar van een Etalian en zijn zeer tevreden.

 

Ben jij de volgende?!

Back To Top